Téli tábor – Varázsvilág Krónikái

Kedves Szülők!

Mint ahogy azt ígértük idén is meghirdetésre kerül a sok-sok éven keresztül méltán népszerű téli táborunk a KÖLYÖKSZILVESZTER, ami nem más mint egy a nyári táborok mintájára összeállított szerepjáték tábor, egy hatalmas SZILVESZTERI BULIVAL összekötve, ahol a gyermekek az általuk jól ismert Gerida vezetők felügyelete mellett önfeledten játszhatnak, táncolhatnak, szórakozhatnak. Szilveszter éjjel kivételesen nincs takarodó, a gyerekek megvárhatják az éjfélt, együtt elénekeljük a himnuszt majd kölyökpezsgővel koccintunk az új évre. Ezután a Gerida tűzijátékot, ami után mindenkinek addig tart a tánc amíg el nem álmosodik. A program alatt gyermekeik garantáltan jól, vidáman és biztonságosan szórakozik, miközben Ön otthon szintén szervezheti saját szilveszteri buliját barátaival.

Idén olyan szerencsés helyzetben vagyunk, hogy a tábor meghirdetése most történik, ugyanakkor a mai napig 45 gyermek jelentkezett a táborba, tehát a tábor buszlétszámának 90 %-a, a teljes létszám 80 %-a betelt. Ez azt jelenti, hogy a következő 5 gyermeket aki jelentkezik el tudjuk vinni Budapestről Parádra, de aki afelett jelentkezik, már csak úgy tudjuk fogadni, hogyha a kedves szülők fel tudják őket hozni a tábor helyszínére.

Mivel az eddig jelentkezett gyermekek jelentős többsége a nyári Harry Potter táborok Roxfortos diákjai közül került ki, ezért a tábor témájának mindenképpen köze kell legyen a Harry Potter legendához. Ugyanakkor a nyáron félbehagyott történetet, csak jövő nyáron tudjuk folytatni, mert szeretnénk ha mind a 125 gyermek aki részese volt az „elfelejtett szövetség” c. mese első részének lehetőséget kapjon részt venni a folytatásban is. Mivel viszont télen csak egy turnust tudunk megrendezni, ezért úgy döntöttünk, hogy most egy alternatív témával folytatjuk, és elindítjuk a

„Varázsvilág Krónikái”
sorozatunkat, amelynek első része, és egyúttal
a tábor címe:

Mardekár utóda
avagy az Ilvermorny iskola

A tábor helyszíne: Parádfürdő – Zöld Övezet Vendégház
A tábor ideje: 2017. december 28 – 2018 január 02.
Elhelyezés: Kőházban, 6, 8, és 10 ágyas szobákban
Étkezés: napi négyszer, a tábor étkezdéjében
Utazás: autóbusszal
Jelentkezési korhatár: 6 – 14 év
Jelentkezési határidő: a létszám beteltéig
Az alábbiakban feltüntetett ár tartalmazza az utazás, a szállás és a napi négyszeri étkezés a jelmezek, a díszletek és a program egyéb költségeit.

Tábori hozzájárulás: 42.000 Ft.-

Az első részlet, foglaló, (10.000 Ft.) ami 2017. szeptember 30.-ig esedékes, a fennmaradó részt akár három részletben október, november és december hónapokban kérjük átutalni!
Kérjük, hogy az utalásnál legyenek szívesek feltüntetni a következő szöveget

Kölyökszilveszter + Gyermeke neve+ hányadik részlet

SZÉP kártyát és Erzsébet utalványt elfogadunk!!!

Kérem, hogy a gyermekek jelentkezési szándékát minél előbb jelezzék a Rendőr Kulturális és Hagyományőrző Egyesület titkárságán, vagy a mellékelt Jelentkezési lap kitöltés utáni visszaküldésével.

Mikó László városi tel/fax: 06-1/788 4153
Mobil: 06-20-962 3221
e-mail: rkhetitkar@gmail.com
gerida.lovagrend@gmail.com
Honlap: www.rkhe.huwww.gerida.hu
facebook: https://www.facebook.com/gerida.lovagrend

A fenti telefonszámon szívesen adunk bővebb felvilágosítást is.

Budapest, 2017. szeptember

Tisztelettel:

Mikó László nyá r. alezredes
táborvezető