A koronázási ajándék rejtélye – Történelmi szerepjátéktábor

Kedves Szülők!

A Rendőr Kulturális és Hagyományőrző Egyesület több mint 15. éve szervez rendkívül látványos, tartalmas és vidám kosztümös történelmi és fantasy szerepjáték táborokat. A ” SZEREPJÁTÉK ” táboroknak az a lényege, hogy a gyermekek az első perctől az utolsóig, egy kitalált, meseszerű – kalandokkal teletűzdelt – történetbe csöppennek – jelmezben az adott kor díszletei között -, és az összes program ennek a történetnek a jegyében zajlik. Az elmúlt pár évben feldolgoztunk egy-két népszerű mesét, a Karib tenger kalózait, jó pár Disney történetet, vagy Asterix és Obelix kalandjait, de idén visszatérünk egy régi Gerida hagyományhoz, és így a rendíthetetlenül népszerű Harry Potter történetek mellett egy valódi történelmi témával várjuk a gyerekeket

A táborok célja – amellett, hogy a gyermekeknek tartalmas és emlékezetes programot biztosítsunk – elsősorban az, hogy játékos formában tanulhassanak, hiszen történelmi, irodalmi, kultúrtörténeti, sőt még pénzkezelési – gazdálkodási ismereteket is kapnak. Mindezt természetesen úgy, hogy a játék, a sport a kirándulások, a vetélkedők, a tábortüzek és a vidám hangulatú bulik elmaradhatatlan eszközei táborainknak.

Táborainkra általános iskolás korú gyermekek jelentkezését várjuk. Alsó korhatár az első osztály befejezése, felső korhatár, aki idén végzi a nyolcadik osztályt.

A tábor címe: A koronázási ajándék rejtélye

A táborba jövő gyerekek – GERIDA apródok – egy rejtélyes régészeti lelet után kutatva izgalmas időutazást hajtanak végre, az Ó-kori Egyiptomba, I. Szethi fáraó birodalmába. Nem kis nehézségek legyőzésével, izgalmas kalandok átélése után végül megtörik a fáraót és a családját sújtó átkot. A kalandos történet eljátszása mellett a gyerekek megismerkednek a történelem egy nagyon érdekes és rejtélyes szeletével, betekintést nyerhettek a kor szokásaiba, játékaiba.

A tábor helyszíne: Parádfürdő – Zöld Övezet Vendégház
A tábor ideje: 2017. július 21 – 30.
Elhelyezés: Kőházban, 6, 8, és 10 ágyas szobákban
Étkezés: napi négyszer, a tábor étkezdéjében
Utazás: autóbusszal
Jelentkezési korhatár: 7 – 14 év

Az alábbiakban feltüntetett ár tartalmazza az utazás, a szállás és a napi négyszeri étkezés a jelmezek, a díszletek és a program egyéb költségeit.

Tábori hozzájárulás: 54.000 Ft.- (5400 Ft/nap)

Részletfizetés lehetséges!!!

SZÉP kártyát és Erzsébet utalványt elfogadunk!!!

 

Online jelentkezés ITT lehetséges

 

Ha a szülők a tábor indulásáig jelzik, hogy a gyermek a táborozástól visszalép, a teljes, addig befizetett pénzt visszafizetjük!!!

Kérem, hogy a gyermekek jelentkezési szándékát minél előbb jelezzék a Rendőr Kulturális és Hagyományőrző Egyesület titkárságán, vagy a mellékelt Jelentkezési lap kitöltés utáni visszaküldésével.

Mikó László városi tel/fax: 06-1/788 4153
Mobil: 06-20-962 3221
e-mail: titkar@rkhe.hu
gerida.lovagrend@gmail.com
Honlap: www.rkhe.hu
facebook: https://www.facebook.com/gerida.lovagrend

A fenti telefonszámon szívesen adunk bővebb felvilágosítást is.

Budapest, 2017. január

Tisztelettel:

Mikó László nyá r. alezredes
táborvezető