Harry Potter és az elfelejtett szövetség

Kedves Szülők!

A Rendőr Kulturális és Hagyományőrző Egyesület több mint 15. éve szervez rendkívül látványos, tartalmas és vidám kosztümös történelmi és fantasy szerepjáték táborokat. A ” SZEREPJÁTÉK ” táboroknak az a lényege, hogy a gyermekek az első perctől az utolsóig, egy kitalált, meseszerű – kalandokkal teletűzdelt – történetbe csöppennek – jelmezben az adott kor díszletei között -, és az összes program ennek a történetnek a jegyében zajlik.

A táborok célja – amellett, hogy a gyermekeknek tartalmas és emlékezetes programot biztosítsunk – elsősorban az, hogy játékos formában tanulhassanak, hiszen történelmi, irodalmi, kultúrtörténeti, sőt még pénzkezelési – gazdálkodási ismereteket is kapnak. Mindezt természetesen úgy, hogy a játék, a sport a kirándulások, a vetélkedők, a tábortüzek és a vidám hangulatú bulik elmaradhatatlan eszközei táborainknak

A tábor címe: Harry Potter és az elfelejtett szövetség

Ha volt mát gyermeke Harry Potter táborban akkor tudja, ha nem volt még akkor készüljön fel élete nagy kalandjára, varázslatokra, átkokra és bűbájokra, rejtélyekre legendás lényekre, boszorkányokra, egyszóval mindenre amivel a varázsvilágban találkozhat. Az a kis varázsló vagy boszorkány aki eljön hozzánk, Roxfortos diákként élheti át Harry egy eddig senki által nem ismert, ugyanakkor határozottan legizgalmasabb kalandját, az elfelejtett szövetség titokzatos történetét.

A tábor helyszíne: Parádfürdő – Zöld Övezet Vendégház
A tábor ideje: 2017. július 03 – 08.
Elhelyezés: Kőházban, 6, 8, és 10 ágyas szobákban
Étkezés: napi négyszer, a tábor étkezdéjében
Utazás: autóbusszal
Jelentkezési korhatár: 6 – 14 év

Az alábbiakban feltüntetett ár tartalmazza az utazás, a szállás és a napi négyszeri étkezés a jelmezek, a díszletek és a program egyéb költségeit.

Tábori hozzájárulás: 36.000 Ft.-

A jelentkezés nem lehetséges mivel a júliusi tunrus betelt.

Jelentkezés az augusztusi turnusra : Itt lehetséges